Eerste elftal

Boadu teleurgesteld over wissel tegen PSV

Boadu teleurgesteld over wissel tegen PSV

Myron Boadu mocht zondag voor het eerst in de basis beginnen bij FC Twente. Hij speelde 58 minuten tegen PSV. In de eerste helft kwam hij nog niet veel in het stuk voor, maar in de tweede helft was Boadu zeer betrokken in het spel van FC Twente. De 23-jarige spits maakte zelfs een doelpunt, maar zag deze afgekeurd worden door een vermeende overtreding op PSV-doelman Walter Benítez.

Boadu heeft lang moeten wachten op zijn eerste basisplaats. "Ik heb goed contact met de trainer", zegt de huurling tegenover ESPN. "Ik was niet fit toen ik hier kwam. We hebben er gewoon alles aan gedaan om na een bepaalde periode zo fit mogelijk te zijn. Vandaag heeft hij me de kans gegeven, daar ben ik dankbaar voor, maar ik had ietsje langer willen spelen."

"Ik kwam er lekker in en had een paar acties. Uiteindelijk maakt de trainer een keuze." Maar Boadu kon dus nog wel langer? "Ja, ik kon nog wel wat langer, denk ik. Maar de trainer maakt een keuze, die heb ik te respecteren", geeft hij aan.

Heeft Boadu vanaf nu een vaste basisplaats? "Daar gaan we wel voor, maar uiteindelijk maakt de trainer een keuze. Ik denk dat deze twee weken heel belangrijk voor mij gaan zijn. Hopelijk kan ik vanaf nu in de basis staan, maar dat is aan de trainer", besluit Boadu. De spits heeft dankzij de interlandperiode nu twee weken om nog fitter te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties