Eerste elftal

Bondscoach Koeman reageert op Brenet-discussie: "Wordt weer door iedereen bekritiseerd"

Bondscoach Koeman reageert op Brenet-discussie: "Wordt weer door iedereen bekritiseerd"

Na afloop van de wedstrijd PEC Zwolle - FC Twente besloot Daan Rots om Joshua Brenet van de tribunes naar het veld te halen. Dit gebeurde een week eerder ook al in de Grolsch Veste. Een duidelijk signaal van de spelersgroep die vindt dat Brenet ondanks zijn ontslag nog altijd deel uitmaakt van het team en de behaalde successen. De meningen van de supporters waren verdeeld.

Een deel van de supporters vond het prachtig en vindt zelfs dat Brenet een tweede kans verdient bij FC Twente. Een andere deel was van mening dat een veroordeelde en ontslagen speler geen hoofdrol had moeten krijgen. Ook FC Twente was niet blij met het feit dat Brenet werd betrokken bij het feest, maar besloot niet in te grijpen. Het onderwerp werd ook besproken bij Veronica offside waar Wim Kieft en bondscoach Ronald Koeman aan waren geschoven. Beide hadden wel begrip voor de actie van de spelersgroep.

"Brenet kan wel goed gelegen hebben bij die spelersgroep natuurlijk. Iedereen ging op de schouders, toch?", is de reactie van Kieft. "Ik begrijp dit ook wel", vervolgt Koeman. "Hij is onderdeel geweest bij FC Twente van de spelersgroep en waarschijnlijk heeft hij een goede band met ze. Dan is het begrijpelijk. Alleen dan wordt het weer door iedereen bekritiseerd om het feit dat ze dit doen, omdat hij iets verkeerd heeft gedaan. Ik vind het soms ietsje..." De bondscoach maakt zijn zin niet af, maar hij zag zeker geen kwaad in het feit dat Brenet bij het feest werd betrokken.

Poll

Verdient Brenet een tweede kans bij FC Twente?

Aflevering Veronica Offside 20-05-2024

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties