Eerste elftal

Bosz zet FC Twente in de wachtkamer, maar vindt de club zeker interessant

Bosz zet FC Twente in de wachtkamer, maar vindt de club zeker interessant

FC Twente is op zoek naar een trainer voor komend seizoen. Er zijn al veel namen opgegooid en ook weer in de prullenbak gesmeten, maar de droomkandidaat van FC Twente lijkt Peter Bosz te zijn. Hans Kraaij Jr. wist eerder te melden dat de man uit Apeldoorn ook wel oren heeft na het trainerschap bij FC Twente.

"De naam van Bosz gaat wel serieus rond", meldt clubwatcher Leon ten Voorde bij Voetbalpraat van ESPN. "Maar of dat haalbaar is, is de vraag." Is dat omdat hij financieel niet haalbaar is? "Ja, en Bosz zal ook denken: als ik nu toehap bij Twente, wie weet wat er nog meer op mijn pad komt, wat komt er nog vrij, welke opties zijn er? Hij zal nog even willen wachten."

"De vraag is natuurlijk hoe lang Twente in die wachtkamer moet gaan zitten. Ik vind zelf dat je als club het stuur in handen moet houden. Als je Bosz kunt krijgen, ben je altijd bereid om iets langer te wachten, maar er is ook een moment dat de club moet doorpakken. Bosz vindt Twente interessant, maar hij wil nog wel even wachten", aldus Ten Voorde.

Poll

Moet FC Twente afwachten wat Bosz wil?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties