Eerste elftal

Bruggink en Streuer eens over nieuwe (Nederlandse) trainer

Bruggink en Streuer eens over nieuwe (Nederlandse) trainer

Vandaag is Arnold Bruggink officieel gepresenteerd als de toekomstige opvolger van Jan Streuer als technisch directeur van FC Twente. Bruggink loopt tot 1 juli mee waarna hij het stokje definitief overneemt van Jan Streuer. Vanaf vandaag is Bruggink nog niet officieel de TD, maar hij krijgt wel de beslissende stem van Streuer.

De eerste taak is het aanstellen van de nieuwe trainer. Daar zijn Paul van der Kraan, Arnold Bruggink en Jan Streuer het al over eens. "We zitten op één lijn", laat Van der Kraan vandaag weten in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia. Maar ik moet niet met de nieuwe trainer verder. Als Paul en Arnold iemand willen, dan is het oké. Maar zover gaat het niet komen, want we zijn het eens met elkaar.”

Wie de nieuwe trainer moet gaan worden wil Van der Kraan nog niet prijsgeven. "We hebben overal al de nodige namen gelezen, maar die lijstjes komen niet van ons. Voordat het rond is, gaan we nergens op in.” Wel licht hij een klein tipje van de sluier op door te zeggen dat de voorkeur uit gaat naar een Nederlandse trainer.

Enkele namen die rondzingen zijn die van Peter Bosz en Joseph Oosting van RKC Waalwijk. Volgens de geruchten zou Peter Bosz zijn benaderd, maar als we Chris Woerts mogen geloven is Oosting momenteel de belangrijkste kandidaat om Jans op te volgen. Hans Kraay laat vandaag weten dat Peter Bosz graag aan de slag wil bij FC Twente. Lees hier meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties