Eerste elftal

Cerny en VfL Wolfsburg verwijderen onhandige video na kritiek van Twente-supporters

Cerny en VfL Wolfsburg verwijderen onhandige video na kritiek van Twente-supporters

Václav Cerny maakt na een goed seizoen de overstap van FC Twente naar VfL Wolfsburg. Met de transfer is zo'n acht miljoen euro gemoeid. Cerny is heel blij dat hij in de Bundesliga kan gaan spelen. Daarvoor schoof hij zelfs een hoger salaris in Frankrijk en miljoenen uit Saudi-Arabië aan de kant.

Nu Cerny officieel bij VfL Wolfsburg is gepresenteerd, maakt de Bundesliga-club natuurlijk wat leuke video's met de nieuwe rechtsbuiten. Een van die video's is echter in het verkeerde keelgat geschoten bij veel supporters van FC Twente. Velen spreken van 'disrespect'.

Op de video is te zien dat Cerny om zich heenkijkt naar De Grolsch Veste en nee schudt, als gebaar van afwijzing. Hij springt op en heeft een VfL Wolfsburg-shirt aan met als achtergrond het stadion van de Duitse club. Daar steekt hij zijn duimen voor in de lucht met een grote glimlach. Een vreemd filmpje, helemaal omdat we weten dat Cerny FC Twente wel heel dankbaar is voor de afgelopen jaren.

Update: De video is inmiddels verwijderd door Cerny en VfL Wolfsburg. Toch is deze nog te zien op enkele persoonlijke accounts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties