Eerste elftal

Cleonise opnieuw genegeerd: Heeft hij nog wel toekomst in Enschede?

Cleonise opnieuw genegeerd: Heeft hij nog wel toekomst in Enschede?

De wissels van Ron Jans pakten tegen Vitesse niet goed uit. Brenet haalde niet zijn niveau, de wisseling op het middenveld door Steijn te brengen voor Kjolo bracht niets teweeg, evenals de wissels op de flanken. Tzolis bracht niets als vervanger van de dreigende Misidjan en ook Rots kon weinig bewerkstelligen in de paar minuten die hij kreeg. Over die laatste wissel heeft clubwatcher Leon ten Voorde een duidelijke mening.

"Zo langzamerhand kun je ook stellen dat de wissel Rots voor Cerny de meest voorspelbare is van de eredivisie. Het is een soort van standaardprocedure geworden dat een buitenspeler er uitgaat. Elke wedstrijd en elke wissel heeft z’n eigen verhaal, maar Rots - hij scoorde dit seizoen nog geen goal en staat op nul assists - voegt als invaller in offensieve zin al geruime tijd niets toe", aldus de journalist in de Tubantia.

Dit terwijl er met Denilho Cleonise nog een andere optie is op rechts. De aanvaller zou meer minuten krijgen, maar bleef de afgelopen vier wedstrijden telkens op de bank. "Veel supporters willen graag Denilho Cleonise een keer zien, maar de technische staf is nog altijd niet tevreden over zijn ontwikkeling. Dat roept onderhand de vraag op of de buitenspeler nog toekomst heeft in Enschede." Denilho heeft een aflopende verbintenis met een cluboptie voor twee extra seizoenen.

Ook de man van 10 miljoen Christos Tzolis was wederom geen schim van de speler die aan het begin van het seizoen nog wel een leuke dingen liet zien. "Dat ging ten koste van Virgil Misidjan. De linkerspits mocht zich de 1-1 van Vitesse aanrekenen, maar als hij aan de bal kwam gebeurde er af en toe tenminste nog iets. De tandem Smal-Misidjan was na rust nog zeker niet vastgeroest. Tzolis lag er twee maanden uit met een knieblessure en na zijn zwakke invalbeurt bij Ajax liet de Griekse huurling ook dit keer zien dat hij nog een lange weg heeft te gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties