Eerste elftal

Denneboom onthult: "Steijn had eventueel wel kunnen spelen"

Denneboom onthult: "Steijn had eventueel wel kunnen spelen"

De eerste twee doelpunten van dit seizoen werden gemaakt door Sem Steijn. De aanvallende middenvelder kampt echter met een lichte blessure, waardoor de wedstrijd tegen Riga FC te vroeg kwam. Ondanks de afwezigheid van Steijn had FC Twente geen kind aan de Letten. Alfons Sampsted en Daan Rots werden de tweede en derde doelpuntenmaker van dit seizoen en zorgden voor een eindstand van 2-0.

Dat Steijn niet speelde, was uit voorzorg, zo blijkt uit de woorden van Romano Denneboom. "Spelers willen altijd spelen. Ik sprak Sem Steijn net, die had eventueel wel kunnen spelen", vertelt de analist bij Veronica. "Dat siert hem en hij is een topsporter, maar uiteindelijk bepaalt de trainer. We zitten vlak voor de competitie dus ik denk dat het een goede keuze is om hem er buiten te laten", besluit de oud-speler van FC Twente.

Oosting meldde dat de wedstrijd tegen Riga FC 'te vroeg kwam' voor Steijn. Of de goaltjesdief aankomend weekend wel mee kan spelen bij het eerste eredivisieduel, is nog niet bekend. Zondag om 16:45 uur gaat FC Twente op bezoek bij Almere City FC. Donderdag werd Steijn vervangen door Ricky van Wolfswinkel, die naar linksbuiten ging. Vlap stond op tien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties