Eerste elftal

Donderdag WEL pendelbussen naar de Veste, kom desondanks op tijd wegens drukte

Donderdag WEL pendelbussen naar de Veste, kom desondanks op tijd wegens drukte

Donderdag wordt er enorme drukte voorspeld in Enschede. In de spits zullen dertigduizend supporters hun weg naar De Grolsch Veste moeten zien te vinden voor de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax (18:45 uur). Wat niet helpt, zijn de stakingen van het openbaar vervoer. Door de stakingen kan Keolis Blauwnet donderdag 9 februari geen trein- en busdiensten van en naar station Kennispark bij De Grolsch Veste garanderen. Als dat het geval is, zal NS vanwege veiligheidsredenen ook niet op station Enschede Kennispark stoppen.

Gelukkig voor de supporters van FC Twente rijden de pendelbussen tussen de UT en het stadion wel. Deze zullen vanwege de stakingen echter niet verzorgd worden door de normale bussen. Deze keer gaat Brookhuis, de vervoerspartner van FC Twente, dat doen. Kom wel op tijd. Er zal veel drukte zijn.

Als iedereen dan eenmaal is gearriveerd in De Grolsch Veste, staat er wel een heel lekker potje te wachten. FC Twente ontvangt Ajax in de achtste finale van de KNVB Beker. Om 18:45 uur wordt afgetrapt in Enschede. De scheidsrechter van dienst is Danny Makkelie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties