Eerste elftal

Done deal: FC Twente haalt met DIFFERIT grote sponsor binnen

Done deal: FC Twente haalt met DIFFERIT grote sponsor binnen

FC Twente heeft opnieuw een nieuwe grote sponsor weten te strikken. Vanaf het nieuwe seizoen treedt DIFFERIT als premium Partner toe tot de top van de sponsorpiramide van FC Twente. DIFFERIT is onderdeel van de Arcus IT Group die bestaat uit meer dan 450 werknemers. DIFFERIT heeft zich als onderdeel van de Arcus IT Group voornamelijk gespecialiseerd in AFAS Software.

"Met het Premium Partnership zullen wij met FC Twente samenwerken op commercieel vlak door de inzet van gezamenlijke business events en sterke zichtbaarheid in en rondom het stadion. Dit zal DIFFERIT helpen om de groeiambities verder te realiseren. Het partnerschap met FC Twente is een perfecte weerspiegeling van de waarden die wij als DIFFERIT koesteren. Wij geloven in de kracht van samenwerking en het streven naar topprestaties. FC Twente is een club met een rijke geschiedenis en een sterke toekomstvisie. Wij zijn verheugd om hen blijvend te ondersteunen op het pad naar succes."

Marco Behrens, manager commerciële zaken FC Twente: “We zijn trots om te melden dat we wederom een Premium Partner kunnen verwelkomen. Een bedrijf met Twentse roots waar we als FC Twente al lange tijd zaken mee doen. Naast dat DIFFERIT al jarenlang sponsor is, zijn ze ook leverancier van AFAS software binnen de FC Twente organisatie. Daarover zijn we tevreden, de lijnen zijn kort en dat werkt voor onze organisatie zeer prettig. Mooi dat we nu ook gezamenlijk de volgende stap kunnen zetten en DIFFERIT toe te laten treden tot de top van de sponsorpiramide.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties