Eerste elftal

Duizenden Tukkers naar oefenduel tegen Schalke 04, maar kaarten nog niet uitverkocht

Duizenden Tukkers naar oefenduel tegen Schalke 04, maar kaarten nog niet uitverkocht

Net als afgelopen jaar speelt FC Twente in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een vriendschappelijk wedstrijd tegen FC Schalke 04. Vorig jaar werd het duel op 22 juli gespeeld in De Grolsch Veste, precies een jaar later wordt de oefenwedstrijd afgewerkt in de Veltins Arena. Natuurlijk zullen er veel supporters van beide clubs aanwezig zijn in het stadion in Gelsenkirchen.

FC Twente kreeg tickets voor de vakken U, S1 (zitplaatsen) en V, W (staanplaatsen). Inmiddels zijn 3.500 van de aan FC Twente toegewezen tickets verkocht. Ongetwijfeld zullen er in de andere vakken ook heel wat rode shirts te zien zijn. Er reizen dus duizenden Tukkers af naar Gelsenkirchen, maar de kaarten zijn nog niet volledig uitverkocht.

FC Twente heeft nog enkele tickets tot zijn beschikking. Ze worden verkocht via de website van FC Schalke 04. Wil je er nog bij zijn? Bestel van kaarten via deze link. Je moet een account aanmaken om tickets te kunnen kopen. De wedstrijd is net als afgelopen zaterdag tegen Odense BK live te bekijken via de website van TC Tubantia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties