Eerste elftal

El Ahmadi ziet Salah-Eddine als versterking voor het huidige Ajax

El Ahmadi ziet Salah-Eddine als versterking voor het huidige Ajax

Het kan snel gaan. In de eerste seizoenshelft kwam linksback Anass Salah-Eddine nog nauwelijks aan spelen toe. In de tweede seizoenshelft speelt hij geregeld en gooit hij hoge ogen. Niet als linksback, maar als linkermiddenvelder. Het is dan ook niet zo gek dat FC Twente wil verlengen, maar de kans bestaat ook dat hij komende zomer terugkeert naar Ajax.

Voormalig FC Twente-middenvelder Karim El Ahmadi is onder de indruk van de 21-jarige linkspoot. "Hij speelt nu vaak als linkshalf en ik vind hem goed spelen. Als ik Wijndal nu zie spelen bij Ajax, maakt hij op mij niet de indruk dat hij altijd moet spelen", zo vindt de ESPN-analist.

"Als je jong bent, moet je kiezen voor minuten. Maar Salah-Eddine is wel echt een Ajax-speler. Als hij tegen Feyenoord had gespeeld op linksback, dan was het beter geweest dan wat we tijdens de afgelopen wedstrijd hebben gezien", besluit El Ahmadi overtuigd.

Jan Streuer heeft al aangegeven de opties te bekijken om Salah-Eddine langer te binden, maar kijkend naar de huidige selectie van Ajax is een terugkeer zeker niet uitgesloten. Owen Wijndal presteert ondermaats, Daley Blind is in de winter vertrokken en de tweede linksback is nu Youri Baas. Echter is er ook een kans dat Ajax weer een flinke zak geld over heeft voor een goede linksback die er direct staat. In dat geval zal een extra jaar bij FC Twente weer interessant zijn voor Salah-Eddine. Ajax heeft nog niet gereageerd op de wens van FC Twente.

Poll

Zie jij Salah-Eddine graag bij FC Twente blijven?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties