Eerste elftal

Excelsior-verdediger Zagré ontvangt zelfde schorsing als Hilgers

Excelsior-verdediger Zagré ontvangt zelfde schorsing als Hilgers

Excelsior-verdediger Arthur Zagré pakte afgelopen vrijdag een rode kaart na een harde tackle op Daan Rots (zie video onderaan artikel). De 22-jarige linksback was het niet eens met de beslissing van scheidsrechter Ingmar Oostrom, maar dat gold niet voor de VAR. De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft Zagré een schorsing van drie wedstrijden opgelegd, waarvan één voorwaardelijk.

Daarmee mist Zagré de laatste twee wedstrijden voor de winterstop. Aankomende zaterdag om 18:45 uur ontvangt de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen Go Ahead Eagles, drie dagen later wordt in de KNVB Beker het uitduel tegen Spakenburg gespeeld. De straf van drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk is dezelfde sanctie die Mees Hilgers kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart tegen PSV. Er waren al wat twijfels of deze straf niet wat zwaarder had gemoeten. In vergelijking met deze overtreding van Zagré lijkt eenzelfde straf toch wat oneerlijk.

Opinie: Is dit de juiste straf voor Zagré? Laat het weten in de poll en de reacties.

Poll

Is dit de juiste straf voor Zagré?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties