Eerste elftal

FC Twente duidelijk over bierprijs in De Grolsch Veste

FC Twente duidelijk over bierprijs in De Grolsch Veste

Per 1 januari is de prijs van bierbrouwerijen, waaronder Grolsch, omhoog gegaan. Veel supporters van FC Twente waren bang dat de bierprijs in De Grolsch Veste wederom verhoogd zou worden, net als afgelopen zomer. Toen werd de prijs verhoogd van 5 euro voor 0,5 liter naar 5,50 euro voor 0,4 liter. Algemeen directeur Paul van der Kraan laat in de nieuwsbrief echter weten dat dit niet het geval zal zijn.

"Naar aanleiding van het nieuws dat de bierbrouwerijen in ons land de bierprijs per 1 januari hebben verhoogd, kregen we diverse vragen binnen of de prijs van het bier in De Grolsch Veste dit seizoen opnieuw wordt verhoogd. Dit is niet het geval. De prijs van een biertje wordt niet aangepast", vertelt Van der Kraan op de officiële website van FC Twente.

Momenteel is de bierprijs die in De Grolsch Veste gehanteerd wordt de hoogste van alle voetbalstadions in Nederland. In het stadion van FC Twente kost een biertje maar liefst 13,75 euro per liter. Daarmee houdt het Vitesse, waar een biertje 13,57 euro per liter kost, net achter zich. Vorig seizoen kostte een biertje bij FC Twente nog 10 euro per liter.

Vanavond kunnen de supporters van FC Twente eindelijk weer genieten van een biertje in De Grolsch Veste. Om 20:00 uur neemt FC Twente het op tegen FC Emmen. De club kan rekenen op een veel inkomsten vanavond. Het stadion is namelijk volledig uitverkocht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties