Eerste elftal

Foto | Jeugdclub Ugalde door het dolle heen na transfer

Foto | Jeugdclub Ugalde door het dolle heen na transfer

Manfred Ugalde heeft officieel zijn contract getekend bij FC Twente. De kleine Costa Ricaanse spits wordt overgenomen van de City Football Group voor circa vier miljoen. De jeugdclub van Ugalde, Deportivo Saprissa, is dolblij voor Ugalde en feliciteert hem op Twitter met het vervolg van zijn Europese avontuur in Enschede.

Ugalde is de eerste aankoop van kersvers technisch directeur Arnold Bruggink. De 21-jarige spits wordt overgenomen van de City Football Group. Ugalde kwam eerst uit voor het Belgische SK Lommel. Manchester City heeft wel een doorverkooppercentage weten te bedingen bij de verkoop van de Costa Ricaan.

"We feliciteren Manfred Ugalde met een nieuwe stap in zijn carrière en met het blijven groeien in Europa door te tekenen bij FC Twente 💜🇨🇷 ", meldt het officiële Twitter-account van Deportivo Saprissa. De Costa Ricaanse club zal rond de één miljoen euro ontvangen bij de transfer van Ugalde naar FC Twente.

Ugalde begon zijn carrière bij het Costa Ricaanse Deportivo Saprissa waar hij veel indruk maakte. Na twee seizoenen in het eerste elftal vertrok hij naar het Belgische Lommel, onderdeel van de City Football Group, voor ruim 875 duizend euro.

Bij Deportivo Saprissa volgen ze Ugalde nog op de voet. De Costa Ricaanse club heeft op Twitter een foto gedeeld van Ugalde met het shirt van de club en zijn vertrouwde nummer 27 op de rug.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties