Eerste elftal

Foto: Twente-supporters pakken Hammarby-fans terug door graffitiwerk over te spuiten

Foto: Twente-supporters pakken Hammarby-fans terug door graffitiwerk over te spuiten

De supporters van Hammarby IF lieten zich woensdag gelijk zien in Twente. In Haaksbergen werd een muur onder de graffiti gespoten. Op de muur stond 'Bajen', de bijnaam van de Zweedse club, en 'Fuck Roelof Bleker', de burgemeester van Enschede die wordt gehekeld door de aanhang van Hammarby IF. De supporters van FC Twente hebben de Zweden echter al snel teruggepakt.

Mike Gerritsen zette een nieuwe foto van de muur in Haaksbergen, waarop nu allemaal FC Twente-teksten zijn gespoten. 'Forza Twente Enschede', 'Vak-P', 'Ultras 91' en 'Twente komt eraan' zijn dingen die er onder andere opstaan. Bekijk de foto in de Tweet onderaan het artikel.

De supporters van Hammarby IF hebben te maken met een verbod om de binnenstad van Enschede binnen te komen. Donderdag zullen de supporters die een kaartje hebben welkom zijn bij een fanzone bij De Grolsch Veste. Er zijn echter ook fans zonder kaartje. Er waren al plannen om uit te wijken naar Hengelo, terwijl er ook supporters zijn die onopvallend het centrum van Enschede wel proberen op te zoeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties