Eerste elftal

In beeld: Lachende Sampsted wordt begroet door spelersgroep bij eerste training

In beeld: Lachende Sampsted wordt begroet door spelersgroep bij eerste training

Dinsdag zette rechtsback Alfons Sampsted zijn handtekening onder een 3,5-jarig contract bij FC Twente. Een dag later stond de IJslander al op het trainingsveld in Hengelo. Rennend door de spelersgroep werd hij door de rest begroet via een paar klappen op zijn achterhoofd, zoals dat vaker gebeurt.

Zelf geniet hij er duidelijk van en ook enkele spelers en trainers kijken lachend toe. Daarna was het tijd voor de eerste training van Sampsted bij FC Twente. Bekijk hieronder foto's van onze nieuwe speler op het veld in FC Twente-kleding.

Sampsted wordt gehaald als opvolger van Joshua Brenet, die komende zomer mag vertrekken bij FC Twente. Het zou echter zomaar kunnen dat hij Brenet binnenkort al vervangt. Volgende vrijdag is het al tijd voor de eerste eredivisiewedstrijd van de tweede seizoenshelft, thuis tegen FC Emmen. Het is nog maar de vraag of Brenet dan mee kan spelen. Echter is het ook al een tijdje geleden dat Sampsted zijn laatste duel speelde. Deze was op 19 november. Vrijdag speelt FC Twente nog wel een oefenwedstrijd, waarin Sampsted zijn eerste minuten kan gaan maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties