Eerste elftal

LIVE: Bekijk FC Schalke 04 - FC Twente gratis via YouTube

LIVE: Bekijk FC Schalke 04 - FC Twente gratis via YouTube

FC Schalke 04 en FC Twente spelen zaterdagmiddag om 13:30 uur tegen elkaar in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen. Het is voor beide ploegen de laatste test in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor 'Die Königsblauen', begint op vrijdag 28 juli om 20:30 uur de competitie met de uitwedstrijd tegen HSV, een dag eerder speelt FC Twente in de Conference League tegen Hammarby IF.

FC Twente verkocht de uitzendrechten voor de wedstrijd exclusief aan DPG Media. Daardoor zijn de oefenwedstrijd voor de supporters van FC Twente alleen maar te zien als je in bezit bent van een account van TC Tubantia of andere platformen van DPG Media. Althans, dat gold voor het oefenduel tegen Odense BK. Voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Schalke 04 is er nog een andere optie.

Onze Duitse vrienden gaan de wedstrijd namelijk live uitzenden op hun YouTube-kanaal. Om 13:30 uur gaat de livestream beginnen onder dit bericht of via deze link. FC Twente verkocht tot dusver 3.500 tickets voor het uitvak. Het belooft wederom een geweldige dag te worden voor de twee bevriende supportersgroepen.

Update:
Het lijkt erop dat de stream is geblokkeerd voor Nederlandse gebruikers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties