Eerste elftal

Mega Schnitzel Menu en onbeperkt spareribs voorafgaand aan PSV-thuis en N.E.C.-thuis

Mega Schnitzel Menu en onbeperkt spareribs voorafgaand aan PSV-thuis en N.E.C.-thuis

De laatste fase van de competitie gaat in en FC Twente ontvangt dit seizoen Go Ahead Eagles, PSV, N.E.C. en FC Groningen nog in eigen huis. De wedstrijden tegen PSV en N.E.C. zijn avondwedstrijden en daarop heeft FC Twente wat bedacht. Voorafgaand aan die wedstrijden stelt de Enschedese club je in de gelegenheid om te dineren in het FC Twente museum.

Op donderdag 6 april speelt FC Twente de topwedstrijd tegen PSV en voorafgaand kun je de avond goed beginnen met een Mega Schnitzel. Ben je niet in de gelegenheid om te genieten van een Mega Schnitzel? Geen probleem op zaterdag 15 april serveert FC Twente onbeperkt spareribs voorafgaand aan de wedstrijd tegen N.E.C.

Zoals gezegd dineer je in het FC Twente museum, te midden van de clubgeschiedenis en de behaalde prijzen. Bovendien wordt de avond in een informele sfeer uniek afgetrapt. Tijdens het dineren kun je terug in de tijd en kun je de historie van FC Twente met alle hoogtepunten bekijken. Ook ontvangen alle gasten het eerste biertje (Grolsch beugel) van FC Twente. Je kunt dus wel stellen dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een prachtige voetbalavond!

Mega Schnitzel Menu
Vanaf 19:30 uur kunnen alle hongerige supporters,voor €15,-, terecht voor een echte Twentse Mega Schnitzel in het FC Twente museum. Het menu voorafgaand aan FC Twente – PSV:

- Mega schnitzel 250 gram
- Oma’s gebakken aardappeltjes
- Rauwkostsalade
- Jägersaus
- Grolsch beugel bij binnenkomst

Onbeperkt Spareribs Menu
[google]Mocht u willen genieten van het onbeperkt spareribs menu, dat kan voor €17,50 vanaf 19:15 uur in het FC Twente museum. Het menu voorafgaand aan FC Twente – N.E.C.:

- Onbeperkt Spareribs
- Gebakken aardappeltjes
- Salade
- Grolsch beugel bij binnenkomst

Reserveren voor één van de menu’s is noodzakelijk en kan via kaartverkoop.fctwente.nl. Met deze kaarten kun je via Fanstore De Grolsch Veste naar binnen en aanschuiven in het FC Twente Museum. Na het eten kun je via de reguliere ingangen naar je tribuneplaatsen.

Let op; voor beide avonden zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties