Eerste elftal

Na Elektramat wordt er nóg een shirtsponsor gepresenteerd

Na Elektramat wordt er nóg een shirtsponsor gepresenteerd

FC Twente heeft een nieuwe hoofdsponsor bekendgemaakt. Elektramat zal de komende twee jaar dienen als hoofdsponsor van de Enschedese club. Na Pure Energie is het FC Twente dat voor de twee keer in zee gaat met een regionale partner. Maar daar blijft het niet bij, want er gaat hoogstwaarschijnlijk snel nog een shirtsponsor worden gepresenteerd.

"Het bedrag dat de club ontvangt, wordt niet bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat er op korte termijn nog meer sponsors worden vastgelegd, die ook op het shirt terechtkomen", vertelt Twente-Watcher Leon ten Voorde in de Tubantia.

Eerder werd al gespeculeerd dat Twente ongeveer drie miljoen euro zou ontvangen van de hoofdsponsor. Het is nog onduidelijk of FC Twente dit bedrag al jaarlijks ontvangt van Elektramat of dat in combinatie zal zijn met een andere shirtsponsor.

Elektramat heeft een tweejarige overeenkomst getekend met FC Twente. Of er deze week nog een nieuwe sponsor bij gaat komen is dus nog niet duidelijk, maar lijkt wel de verwachting. De meest waarschijnlijke plek voor een nieuwe sponsor zou op de rug zijn. Clubs als Feyenoord, PSV, Ajax en AZ bezitten allen al een shirtsponsor achter op de rug.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties