Eerste elftal

Noppert baalt van 'ongelukkige' tegengoal, maar gelooft nog in kansen sc Heerenveen

Noppert baalt van 'ongelukkige' tegengoal, maar gelooft nog in kansen sc Heerenveen

FC Twente wist sc Heerenveen-doelman Andries Noppert donderdag tweemaal te verschalken. Twee keer werd de bal door de benen van de lange keeper geschoten. Manfred Ugalde gaf al aan dat hij voorbereid was op de lengte van Noppert en de bal daadwerkelijk door de benen probeerde te schieten.

Dit lukte, al zat er wel enig fortuin bij. De bal werd onderweg nog aangeraakt door sc Heerenveen-verdediger Jeffrey Bruma, waardoor de bal precies door de benen van de Noppert ging. De Nederlandse WK-doelman heeft er de pest in. "Als je dan ziet hoe die bal erin gaat, dan baal je extra. Het is heel zuur dat de bal op het laatste moment nog werd aangeraakt door een speler van ons, waardoor de reactietijd kort was", vertelt de 29-jarige goalie in gesprek met De Telegraaf.

Door de late goal van Ugalde moet sc Heerenveen winnen in De Grolsch Veste om nog door te gaan naar de finale. Dit lukte in de reguliere competitie geen enkele ploeg. "Dan moeten wij maar de eerste zijn die dat gaan presteren. Op basis van hoe wij na rust hebben gespeeld, mogen we vertrouwen hebben dat we daar voor een overwinning kunnen gaan", besluit Noppert.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties