Eerste elftal

Officieel | FC Twente presenteert nieuwe shirtsponsor

Officieel | FC Twente presenteert nieuwe shirtsponsor

FC Twente heeft haar vierde shirtsponsor gepresenteerd. De naam van Taurus zal de komende twee seizoenen op de mouw van het shirt staan. Eerder werd de nieuwe hoofdsponsor Elektramat al bekendgemaakt, zij zullen voor op het shirt staan. ThermoSolutions zal komend seizoen op de rug staan. Taurus en Toto zijn de twee sponsoren die op de mouw zullen staan op het nieuwe shirt van FC Twente.

Taurus is een bedrijf dat zich specialiseert in bedrijfsovernames en herstructurering. “Wij zijn verheugd met ons partnership met FC Twente. Net als de club zijn we als Taurus regionaal sterk, landelijk actief en hebben we groeiambities. We zijn werkzaam in een speelveld waar ratio en emotie elkaar afwisselen en wordt toegewerkt naar het beste resultaat voor onze klant. Net voetbal! De keuze voor ons partnership met FC Twente past daarom, maar ook vanwege het grootste zakelijke netwerk in Oost-Nederland en het aantal supporters onder onze medewerkers uitstekend bij Taurus”, aldus Arjan Weernink, partner van Taurus.

“Met Taurus kunnen we een nieuwe Official Shirt Partner verwelkomen bij FC Twente, daar zijn we trots op. Het logo van Taurus komt op de rechtermouw van het wedstrijdshirt. Dit is een nieuwe sponsorpositie. Het bedrijf met Twentse en Achterhoekse roots is al een aantal jaar aan de club verbonden en als betrokken sponsor hebben zij haar sponsoring uitgebreid", vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente:

Taurus is een bedrijf dat specialiseert in de bedrijfsovernames en de herstructureringen binnen bedrijven. Ze zijn vooral aan het werk met ondernemingen die kijken naar de toekomst. Het team van Taurus bestaat uit bevlogen professionals met internationale kennis en ervaring op het gebied van bedrijfovernames en herstructurering.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties