Eerste elftal

Opstelling: Jans wijzigt FC Twente op twee plekken

Opstelling: Jans wijzigt FC Twente op twee plekken

De zeventiende speelronde van de eredivisie is in volle gang. Om 14:30 uur staan er met FC Twente - FC Utrecht en Feyenoord - Ajax twee mooie duels op het programma. FC Twente-trainer Ron Jans heeft besloten om zijn ploeg op twee plekken te wijzigen. Mathias Kjolo vervangt Michal Sadílek op het middenveld en Brenet neemt tegen de verwachtingen in de plek weer over van Sampsted op rechtsback.

Deze wijziging op het middenveld is noodgedwongen. Sadílek kampt met lichte liesklachten en is niet fit genoeg om tegen FC Utrecht te spelen. Daarnaast is ook Wout Brama niet bij de selectie. Michel Vlap behoudt zijn plek als aanvallende middenvelder. Dat begint dat Sem Steijn op de bank zit, net als vorige week tegen Ajax.

Om 14:30 uur wordt afgetrapt in De Grolsch Veste. De scheidsrechter van dienst is Martin van den Kerkhof. Er zullen geen uitsupporters aanwezig zijn. Vorig jaar, toen FC Twente met 1-0 won, gooiden de supporters van FC Utrecht namelijk voorwerpen in een thuisvak. De directie van de uitploeg is solidair aan haar supporters en reist ook niet mee naar Enschede. Zij zullen het duel live bekijken op ESPN 3.

Opstelling FC Twente

Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Zerrouki, Kjolo, Vlap; Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties