Eerste elftal

Pusic wacht af: "Heb hem liever gisteren dan vandaag terug"

Pusic wacht af: "Heb hem liever gisteren dan vandaag terug"

Het is aannemelijk dat Oussama Assaidi vrijdag bij de wedstrijdselectie zit voor het thuisduel tegen Jong FC Utrecht. Nadat de vleugelaanvaller vorige week al een half uur meespeelde tegen Sportfreunde Lotte, is zijn officiële rentree aanstaande. Al houdt trainer Marino Pusic een slag om de arm.

"We moeten het per dag blijven bekijken en afwachten of hij eventueel een reactie krijgt na de training van vandaag. Oussama werkt er keihard voor en het gevoel is goed. Ik heb hem natuurlijk liever gisteren dan vandaag terug, maar we moeten realistisch zijn en nuchter blijven in de verwachtingen", aldus Pusic op de website van FC Twente.

Vooruitblik op treffen met Jong FC Utrecht

Vrijdagavond om 20.00 uur wacht dus Jong FC Utrecht in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. Eerder dit seizoen won FC Twente overtuigend met 1-6 van de beloftenploeg, maar Pusic wil daar niet aan terugdenken. "Die wedstrijd is geweest en ligt al weer ver achter ons", weet hij.

[google]

Pusic beseft zich terdege dat de ploeg op de hoede moet zijn voor de beloftenploeg. "Jong FC Utrecht heeft dit seizoen aardig wat punten afgesnoept van de betere teams, zoals van FC Den Bosch. Wij weten dat we optimaal moeten zijn om te zorgen dat we kwalitatief het verschil maken", besluit de oefenmeester.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties