Eerste elftal

TROTS! Seizoenkaarten 2024-2025 al bijna uitverkocht

TROTS! Seizoenkaarten 2024-2025 al bijna uitverkocht

FC Twente begon vorige week dinsdag met de verlengperiode van de jaarkaarten voor het komende seizoen 2024-2025. Inmiddels zijn we iets meer dan een week verder en heeft de club een nieuwe tussenstand bekend gemaakt. Op dit moment hebben 16.764 supporters aangegeven dat ze er volgend seizoen ook weer bij zijn. Dat is 75 procent van de beschikbare 22.500 seizoenkaarten. De overige 25 procent van de jaarkaarthouders heeft nog tot en met zondag 12 mei de mogelijkheid om te verlengen.

BELANGRIJKE DATA

Dinsdag 23 april (09.00 uur) t/m zondag 12 mei (23.59 uur)
Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat (Plus) -houders

Woensdag 15 mei en donderdag 16 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Woensdag 22 mei
Start verkoop wachtlijst

HOE KAN JE VERLENGEN?

  • Je kunt online verlengen. Alle huidige seizoenkaarthouders ontvangen dinsdag 23 april een persoonlijke e-mail. Hierin staat een directe link naar de ticketing-pagina waar de seizoenkaart klaar staat.
  • Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, ga dan naar kaartverkoop.fctwente.nl en log in met je gegevens. Op hier kun je je seizoenkaart verlengen. 
  • Mocht het toch niet helemaal lukken, óf mocht je op zoek zijn naar wat ondersteuning, dan vind je op deze pagina drie verschillende instructievideo's. 
  • De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur, ook hier is het mogelijk om de seizoenkaart te verlengen.
  • Tijdens de verlengperiode is het niet mogelijk om een extra kaart bij te kopen. Je kunt tot en met zondag 12 mei alleen je eigen kaart verlengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties