Eerste elftal

Ruiz vraagt media zoon niet te hypen: "Geen Messi of Maradona"

Ruiz vraagt media zoon niet te hypen: "Geen Messi of Maradona"

Zaterdag zette Bryan Ruiz een punt achter een mooie carrière als profvoetballer. Deze carrière werd op een prachtige manier afgesloten. Hij speelde voor zowel FC Twente als LD Alajuelense en maakte voor de Tukkers zelfs nog een doelpunt. Later in de wedstrijd maakte zijn vijftienjarige zoon Mathias ook nog eens een prachtig doelpunt.

"Mathias gaat misschien niet verwachten dat ik dit zeg, maar eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat hij zou scoren", geeft Ruiz toe tegenover La Republica. "Ik ben blij dat hij gescoord heeft. Ik ga het er nog met hem over hebben, wat dit betekent nog niets. Integendeel, hij moet nog veel werk verrichten om het in de toekomst bij LD Alajuelense of waar dan ook goed te doen. Maar hij doet het nu goed en moet met beide benen op de grond blijven."

"Ik hoop niet dat hij door dit doelpunt en de dertig minuten die hij heeft gespeeld teveel van zichzelf gaat denken. Ik hoop dat jullie als journalisten hem niet te veel druk opleggen, alsjeblieft. Het is namelijk onmogelijk voor zo'n jonge jongen om hierna, als vijftienjarige, niet de sociale media te lezen en daarop te zien dat iedereen denkt dat hij de nieuwe Maradona of Messi van deze wereld is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties