Eerste elftal

Sadílek weer fit, Boadu wederom niet bij de wedstrijdselectie

Sadílek weer fit, Boadu wederom niet bij de wedstrijdselectie

Woensdagavond staat voor FC Twente de een-na-laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2024-2-25 op het programma. De Tukkers ontvangen dan voor het eerst in de clubgeschiedenis Almere City FC op het hoogste niveau. De heenwedstrijd in Almere werd met 1-4 gewonnen, maar die uitslag was wel geflatteerd. Woensdag hoopt de ploeg opnieuw op een overwinning, want FC Twente verdedigt met nog vier wedstrijden te spelen een voorsprong van vijf punten op AZ.

Een dag voor de wedstrijd is er goed nieuws uit de ziekenboeg, want trainer Joseph Oosting verwacht dat Sadílek weer kan spelen. "Sadílek heeft weer getraind. We zitten straks bij elkaar met de medische staf, maar ik ga ervan uit dat hij er weer bij is." Voor de rest kan de oefenmeester beschikken over een nagenoeg fitte selectie.

Er is nog maar één speler niet fit en dat is Myron Boadu. Hij is herstellende van een hamstringblessure en het is nog niet precies bekend wanneer hij weer inzetbaar is. "Zoals het er nu naar uitziet, ontbreekt alleen Myron. Hij is inmiddels wel weer aan het trainen en dat moeten we van dag tot dag bekijken. Alleen komt de wedstrijd van morgen te vroeg voor hem. Voor de rest is iedereen aan boord."

Vermoedelijke opstelling FC Twente:
Unnerstall, Regeer, Hilgers, Pröpper, Smal, Kjolo, Sadílek, Steijn, Vlap, Rots en Van Wolfswinkel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties