Eerste elftal

Scheidsrechter fluit na Twentse derby ook derby van het Oosten

Scheidsrechter fluit na Twentse derby ook derby van het Oosten

FC Twente speelt aankomend weekend de derby van het Oosten tegen Go Ahead Eagels. De club uit Deventer is bezig aan een goed seizoen en staat momenteel op de vierde plaats. Afgelopen weekend werden er punten gemorst tegen NEC, de eindstand: 1-1. Na de nederlaag tegen PSV zullen de Tukkers zich moeten herpakken.

De wedstrijd staat onder leiding van de 32-jarige Sander van der Eijk. Hij wordt geassisteerd door grensrechters Kevin Bodde en Jari de Koning. Jannick van der Laan zal de rol als vierde official op zich nemen. Vanuit Zeist zal Martin van den Kerkhof dienen als VAR en is Mark Janssen de AVAR.

Van der Eijk floot vijfmaal eerder een wedstrijd van FC Twente, waaronder de Twentse derby bij Heracles in 2022. In deze wedstrijden wisten de Tukkers driemaal te winnen, eenmaal verloor het en een keer speelde het gelijk. Hierin ontvingen de Enschedeërs een penalty en kreeg het zes gele kaarten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties