Eerste elftal

Scholten deelt goed nieuws over grote verbouwing De Grolsch Veste

Scholten deelt goed nieuws over grote verbouwing De Grolsch Veste

Na de laatste thuiswedstrijd van afgelopen seizoen startte FC Twente direct met de grote verbouwing van De Grolsch Veste. Het veld werd vervangen en ook naast het veld, op de tribunes en in het stadion werd begonnen aan grote werkzaamheden. Algemeen directeur Dominique Scholten deelt nu goed nieuws over de verbouwing: "Alles is gereed voor aanvang van het nieuw seizoen."

"Afgelopen weken is er flink doorgewerkt aan de diverse bouwprojecten in het stadion", schrijft Scholten in de nieuwsbrief op de officiële website. "Nadat direct na de laatste thuiswedstrijd het veld er volledig was uitgehaald, is de laatste weken een compleet nieuwe drainage en veldverwarming aangelegd. Ook is er nieuwe bestrating aangelegd achter de boarding. Nadat de laatste laag onder het speelveld was aangebracht is deze week het veld ingezaaid."

"Het eerste deel van de Safe Standing tribune is geplaatst op de eerste ring en komende week wordt begonnen met het plaatsen van de barriers op de tweede ring. Inmiddels is de lexaanwand voor het uitvak geplaatst en is de LED-boarding op de tweede ring nu voor de helft afgerond."

"Verschillende ruimtes in het Diekman gebouw zijn afgelopen periode leeggehaald, zodat hier op de begane grond met de bouw van het supporterscafé kan worden gestart. Komende weken wordt er hard doorgewerkt; alles is gereed voor aanvang van het nieuwe seizoen", besluit Scholten. Helaas laat de vernieuwing van de geluidsinstallatie nog even op zich wachten.

Volgende week woensdag wordt het conceptprogramma van komend seizoen gepresenteerd. Dan weten we wanneer de eerste thuiswedstrijd in de eredivisie zal zijn. Wanneer de eerste Europese thuiswedstrijd is, wordt bekend na de voorronde Champions League-loting op maandag 22 juli.

Foto-update van onlangs

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties