Eerste elftal

Smal weet niets over Gladbach-geruchten: "Dan zien we wel"

Smal weet niets over Gladbach-geruchten: "Dan zien we wel"

Gijs Smal is sinds begin 2022 de vaste linksback van FC Twente. De 25-jarige vleugelverdediger heeft zich stormachtig ontwikkeld in Enschede en zou zelfs in de belangstelling staan van het Duitse Borussia Mönchengladbach. Voorlopig heeft hij het prima naar zijn zin bij FC Twente.

"Twente heeft een goede ploeg, een mooi stadion en geweldige supporters", vertelt 'Smaldini' tegenover Noordhollands Dagblad. "Of ze kunnen aanhaken bij de top? Vorig jaar zijn we boven AZ geëindigd en dat is best knap. Nu zijn we ook goed bezig. Kampioen worden of tweede, dat wordt lastig."

"We moeten ons richten op de vierde plaats en als alles meezit kunnen we derde worden. Voor de top moeten het budget en de salarissen omhoog. Of dat kan, moet je aan de technisch directeur vragen. Het zou mooi zijn als het lukt", aldus Smal.

Voor Smal zelf zit er deze zomer waarschijnlijk een mooie transfer in het verschiet, misschien wel naar Duitsland. "Mönchengladbach? Echt, die geruchten, dat volg ik niet zo. En ik weet daar in ieder geval niets vanaf. Mijn contract loopt af en daarin staat een optie voor nog een jaar. Die gaat Twente lichten, maar hoe het daarna gaat lopen? Ik moet dit seizoen blijven vlammen en dan zien we wel", besluit de 25-jarige linksback.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties