Eerste elftal

Start Ünüvar in de basis tegen Ajax? "Steijn is soms hinderlijk"

Start Ünüvar in de basis tegen Ajax? "Steijn is soms hinderlijk"

Naci Ünüvar heeft nog altijd geen enkele keer als basisspeler gespeeld in het shirt van FC Twente. Voor zijn helft tegen Fortuna Sittard van afgelopen zaterdag was het ook al meer dan twee maanden geleden dat de twintigjarige Turk een half uur speeltijd kreeg van trainer Joseph Oosting. Nu heeft hij echter weer een helft gespeeld. Maar is hij ook een keer klaar voor een basisplaats?

"Steijn is niet in beste doen", zegt Leon ten Voorde bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. "Ik kan me ook wel voorstellen dat ze richting Ajax denken dat ze een ander type op die plek moeten hebben. Hij heeft te veel balverlies. Hij is natuurlijk een geweldige afmaker. Het blijft een genot om voor de wedstrijd te kijken naar hoe Steijn alles binnenschiet, maar als hij niet scoort, is hij soms ook wel hinderlijk in het doorvoetballen voor Twente."

Is het dan een idee om Vlap weer op het middenveld te zetten en Ünüvar zijn eerste basisplaats te geven? "Het is leuk om met hem tegen Ajax, waar hij onder contract staat, te beginnen, maar: hmm", besluit Ten Voorde met een geluid waarmee hij duidelijk maakt dat hij zijn twijfels heeft.

Opinie: Moet Ünüvar een basisplaats krijgen tegen Ajax? Zo ja, ten koste van wie? Laat het weten in onderstaande poll en verklaar je keuze in de reacties.

Poll

Moet Ünüvar een basisplaats krijgen tegen Ajax?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties