Eerste elftal

Stem: Wie was de beste middenvelder van de eerste seizoenshelft?

Stem: Wie was de beste middenvelder van de eerste seizoenshelft?

De eerste seizoenshelft eindigde in mineur voor FC Twente. De laatste eredivisiewedstrijd werd onnodig gelijkgespeeld tegen Sparta Rotterdam, vervolgens werd het bekerduel tegen PSV afgelast. Desondanks kunnen we terugkijken op een prachtige eerste seizoenshelft. FC Twente staat op de derde plek met maar liefst 34 punten in 16 wedstrijden. Het puntengemiddelde van 2,13 per wedstrijd is tot dusver het hoogste sinds het kampioensjaar 2009-2010.

In deze knappe prestatie heeft het middenveld, bijna altijd bestaande aan Michal Sadílek, Mathias Kjolo en Sem Steijn, natuurlijk ook weer een belangrijke rol gespeeld. Maar wie was de beste middenvelder? Om dat te bepalen, geven we de supporters de mogelijkheid om te stemmen op een van de spelers die acht of meer wedstrijden op het middenveld speelde. Naast de drie basisspelers geldt dat alleen voor Carel Eiting. Stem in onderstaande poll en verklaar je keuze nader in de reacties.

Poll

Wie was de beste middenvelder van de eerste seizoenshelft?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties