Eerste elftal

Streuer: "Het is goed dat Heracles gepromoveerd is"

Streuer: "Het is goed dat Heracles gepromoveerd is"

De grootste rivaal van FC Twente, Heracles Almelo, werd afgelopen weekend kampioen in de Keuken Kampioen Divisie. Hierdoor gaat de ploeg uit Almelo rechtstreeks terug naar het hoogste niveau in Nederland. Dat betekent ook dat de derby weer terugkeert. Technisch directeur Jan Streuer vindt dat Heracles ook in de eredivisie thuis hoort.

"Ik heb het niet gezien, moet ik zeggen", begint Streuer. " Maar ik vind het wel goed dat ze terugkomen. Het is toch prachtig die wedstrijden? Je moet alleen zorgen dat je de betere bent. Ze trekken ook behoorlijk veel publiek", stelt de bestuurder. Hij maakt de vergelijking met het noorden. "FC Groningen en Cambuur zijn eruit en FC Emmen mogelijk ook. Dan blijft alleen Heerenveen over", besluit Streuer.

Naast Heracles is ook PEC Zwolle gepromoveerd naar de eredivisie. Daardoor telt Overijssel weer meer clubs op het hoogste niveau in Nederland. Daardoor krijgen we volgend seizoen meer derby's in het oosten van het land. De Tukkers kunnen dan op bezoek in Deventer, Almelo en Zwolle.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties