Eerste elftal

Twente- en Almere-supporters boos op KNVB: "Tijd om daadkrachtig een vuist te maken"

Twente- en Almere-supporters boos op KNVB: "Tijd om daadkrachtig een vuist te maken"

Dinsdag kwam het bericht naar buiten dat de wedstrijd FC Twente - Almere City op woensdag 24 april vervroegd is van 20:00 uur naar 18:45 uur. De reden daarvoor is de mogelijkheid dat Ajax Vrouwen op 28 april de halve finale in de Women's Champions League in de Johan Cruijff ArenA speelt. De berichtgeving van de KNVB deed vele wenkbrauwen fronsen.

Veel aanhangers van zowel FC Twente als Almere City FC snappen niet dat de supporters de dupe moeten zijn van een wedstrijd van Ajax Vrouwen in de Champions League. Voor supporters van FC Twente betekent het wellicht eerder weggaan van werk en laat bij het stadion aankomen, waardoor waarschijnlijk druktes zullen ontstaan bij de toegangspoorten. Voor aanhangers van Almere City FC betekent het sowieso nog eerder vrij nemen van werk en tijdens de avondspits naar Enschede reizen. Lees een greep uit de boze reacties van supporters van beide clubs hieronder.

Opinie: Vind jij dat de clubs actie moeten ondernemen? Of moeten ze het nemen zoals het is? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties