Eerste elftal

Van Hooijdonk geniet van FC Twente: "Bewijs dat het onzin was"

Van Hooijdonk geniet van FC Twente: "Bewijs dat het onzin was"

FC Twente speelde zondagavond weer een uitstekende thuiswedstrijd. Er was de laatste tijd veel kritiek dat de ploeg geen schim meer van de ploeg van de eerste seizoenshelft was, maar dat FC Twente dook zondag tegen AZ ineens weer op. De ploeg won met 2-1 door twee doelpunten van Manfred Ugalde.

Ook Pierre van Hooijdonk heeft de wedstrijd gezien. Hij heeft genoten van de Tukkers. "AZ werd op alle fronten afgetroefd door een heel agressief FC Twente", vertelt Van Hooijdonk bij NOS Studio Voetbal. "Dat bewees ook de onzin dat de chemie uit het elftal zou zijn. Het zag er weer net zo uit als in de eerste seizoenshelft, toen Twente geweldig voetbal speelde."

FC Twente heeft net op tijd de vorm weer te pakken. Dankzij de twee overwinningen in de laatste twee wedstrijd is er met acht wedstrijden te gaan nog altijd uitzicht op het behalen van de vierde plaats. De achterstand op zowel PSV, waar nog altijd veel wordt gemopperd, als AZ, dat Europees nog actief is, bedraagt zes punten.

Voordat FC Twente kan gaan pogen de stijgende lijn door te zetten, is het eerste tijd voor de interlandperiode. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 1 april om 18:45 uur, als de Tukkers op bezoek gaan bij Excelsior. Een week later komt SC Cambuur op Eerste Paasdag om 12:15 uur op bezoek in De Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties