Eerste elftal

VIDEO: Fortuna-trainer gaat compleet door het lint na goals FC Twente

VIDEO: Fortuna-trainer gaat compleet door het lint na goals FC Twente

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Twente werd er al vuurwerk verwacht vanaf de zijlijn: de kans was aanwezig dat trainers Julio Velázquez en Ron Jans het met elkaar aan de stok kregen. Nadat FC Twente zorgde voor vuurwerk op het veld met prachtige goals, was het de trainer van Fortuna Sittard die helemaal ontplofte. Jans bleef rustig.

Velázquez ging bij elk van de drie goal door het lint (bekijk onderstaande video). Vooral over de tweede treffer van FC Twente was hij woedend, zo gaf hij achteraf ook aan in een interview met ESPN. Hij was boos op het feit dat de bal niet stil lag toen Michel Vlap een vrije trap diep speelde op Manfred Ugalde, die vervolgens uitstekend afrondde.

"Er is een regel dat de bal stil moet liggen bij een vrije trap" vertelt de Spaanse trainer. "En bij die vrije trap voor de tweede goal van FC Twente beweegt de bal nog. Deze goal had nooit geteld mogen worden. Naar mijn mening is dit 100 procent geen goal. Het is ongelofelijk. Ik verloor de controle over mijn emoties. Het is moeilijk om de focus te bewaren na zo'n situatie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties