Eerste elftal

Voorspel Almere City - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel Almere City - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Het nieuwe eredivisieseizoen gaat beginnen en dat betekent ook dat de Twente Insite Voetbalpool van start gaat. Elke week kun je je voorspelling voor de wedstrijd van FC Twente achterlaten. Je hoeft niet precies de eindstand te voorspellen, maar kunt kiezen tussen winst van de thuisploeg, winst van de uitploeg en een gelijkspel.

Aan de drie opties zijn 'odds' gehangen. Dit is het puntenaantal dat je krijgt als je een wedstrijd goed voorspelt. 'High risk, high reward' gaat dus op in deze: als je gokt op een hoge odd en je voorspelt goed, krijg je veel punten. Je kunt nu de uitwedstrijd tegen Almere City FC en de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle al voorspellen. Natuurlijk kun je ook nu Almere City-uit voorspellen en volgende week PEC-thuis.

Na elke wedstrijd wordt bekeken wie de uitkomst van de wedstrijd allemaal goed hebben voorspeld. Zij krijgen hun punten toebedeeld. Je kunt per week, per maand en in totaal de stand zien. Win jij onze Voetbalpool? Log in of maak een account, klik op deze link of klik op 'Voetbalpool' bovenin en win!

Je kunt hieronder ook voorspellen (appgebruikers hier klikken). Elke week zullen er in aanloop naar een wedstrijd een aantal artikelen zijn waarin je kunt voorspellen. Bij Voetbalpool kun je sowieso voorspellen in aanloop naar een duel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties