Aftermovie: FC Twente door 2.200 supporters gesteund in Florence

FC Twente speelde donderdagavond tegen Fiorentina. Na een beroerde eerste helft, waarin de Tukkers aankeken tegen een 2-0 achterstand, rechtte de ploeg van Jans na de rust de rug. Zonder veel kansen te creëren was het Cerny op een prachtige assist van Smal die voor de 2-1 zorgde.

Dit alles gebeurde onder het toeziend oog van 2.200 Twente-supporters. In de afgelopen dagen kwamen er al meerdere mooie foto's en video's online van de Tukkers on tour. Het mediateam van FC Twente heeft uitgepakt met een aftermovie van de trip naar Florence. De video is onderaan het bericht te bekijken.

Komende donderdag staan FC Twente en Fiorentina opnieuw tegenover elkaar. Dan speelt de wedstrijd zich af in De Grolsch Veste. De Tukkers moeten daar een 2-1 achterstand zien weg te poetsen om alsnog naar de play-offronde van de Conference League te gaan. Om 19:00 uur wordt er afgetrapt.