FC Twente Nieuws

Andersen treft oude bekende: "Hij is het afgelopen jaar enorm gegroeid"

Andersen treft oude bekende: "Hij is het afgelopen jaar enorm gegroeid"

FC Twente speelt zondagmiddag op eigen terrein tegen Ajax. Voor verdediger Joachim Andersen zal de wedstrijd een speciaal tintje hebben, omdat hij Ajax-spits Kasper Dolberg zal weerzien. De Denen stonden namelijk eerder tegenover elkaar.

[google]"In de jeugd heb ik regelmatig tegen Kasper gespeeld", vertelt Andersen in gesprek met de TC Tubantia. "Hij zat bij Silkeborg, ik bij Midtjylland. Dat waren altijd pittige duels. Vergelijk het maar met FC Twente - Go Ahead Eagles. Als wij tegen Kasper speelden, stond hij altijd linksbuiten. Hij was toen nog veel kleiner. Hij is het afgelopen jaar enorm gegroeid."

Toch is Andersen verbaasd over de snelle ontwikkeling die zijn landgenoot doormaakt. "Ja, hij was in Denemarken al goed", vervolgt de centrumverdediger. "Anders word je op jonge leeftijd ook niet opgehaald door Ajax. Maar dat hij zo snel zo goed zou worden, is wel heel bijzonder. Hij is in Denemarken nu de nieuwe ster. De mensen volgden hem op de voet, maar dat komt ook omdat ze in Denemarken van oudsher gek zijn van Ajax", besluit Andersen.

[ligatus]

 

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties