FC Twente Nieuws

AWAYDAY: 400 Twente-supporters welkom bij Almere City FC

AWAYDAY: 400 Twente-supporters welkom bij Almere City FC

Tijdens de winterstop speelt FC Twente twee oefenwedstrijden in eigen land. De eerste is op zaterdag 3 december uit bij Almere City FC en de tweede is een week later op zaterdag 10 december in de eigen Grolsch Veste tegen Sparta. De kaartverkoop voor Sparta-thuis is inmiddels gestart. Woensdag om 13:00 uur start de verkoop voor het treffen met Almere City FC.

Voor de uitwedstrijd tegen Almere City FC zijn 400 auto-kaarten beschikbaar. Op de wedstrijddag kan er worden omgewisseld op de parkeerplaats bij uitvak van het Yanmar stadion. De kaarten kosten 5 euro per stuk. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Let op: Bij de catering in het bezoekersvak is het uitsluitend mogelijk om per pin te betalen.

De kaartverkoop voor Sparta-thuis is inmiddels begonnen. De kaarten kosten eveneens 5 euro en zijn te bestellen via deze link. Er is een clubcard-verplichting. Per kaart kunnen maximaal vier tickets worden besteld. Leden van de Kidsclub en Young Reds betalen 2 euro. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Daarvoor wordt er een wintermarkt georganiseerd. Deze opent om 11:00 uur.

Na de wedstrijd tegen Sparta reist de ploeg af naar Midden-Amerika waar het een trainingskamp heeft belegd in Costa Rica. Op 17 december staat de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz op het programma. Ook hoopt Jans nog een tweede tegenstander te kunnen strikken. Zodra deze is gevonden zal ook deze tegenstander bekend worden gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties