FC Twente Nieuws

Boere nog niet afgeschreven: "Ga er dan maar aanstaan als spits"

Boere nog niet afgeschreven: "Ga er dan maar aanstaan als spits"

FC Twente zal komend seizoen een team moeten samenstellen dat zich kan mengen in de strijd om het kampioenschap van de eerste divisie. Het onderwerp wordt tijdens Binnenkant Paal van RTV Oost aangesneden. Almere City heeft een goede, veel scorende spits in de gelederen, volgens presentator Paul Schabbink.

"Dat dachten we ook van Boere. Die was ook fantastisch in de Jupiler League. Eredivisieniveau is toch een stapje te hoog gebleken voor hem", beziet Hilbert van Gils. "Die kan zomaar volgend jaar in de eerste divisie wel weer goed spelen."

[google]

"Vergis je niet dat hij in een heel moeilijk functionerend team als spits moest fungeren", biedt Gijs Eijsink tegengewicht. "Ga er maar aanstaan. Ik heb heel wat wedstrijden gezien, dan kreeg hij in 90 minuten twee bruikbare ballen. Je had met Assaidi en Tighadouini jongens die altijd voor de individuele actie gaan. Je had een middenveld dat niet echt in balans was. Ga er dan maar aanstaan als spits."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties