FC Twente Nieuws

Brenet blij met FC Twente: "Goede supporters en een prachtig stadion"

Brenet blij met FC Twente: "Goede supporters en een prachtig stadion"

FC Twente heeft op de laatste dag van de transferwindow Joshua Brenet gepresenteerd als de opvolger van Jayden Oosterwolde. De verdediger komt op huurbasis over van TSG Hoffenheim waar hij dit seizoen geen rol speelde. De enige minuten die hij maakte, speelde hij in het tweede elftal dat speelt op het vierde Duitse niveau.

De speler kon kiezen uit FC Groningen en FC Twente, maar koos uiteindelijk voor de ploeg uit Enschede. Hij is dan ook blij dat FC Twente hem de kans biest om weer speelminuten te maken op het hoogste niveau.

“Ik kijk er naar uit om weer in Nederland te spelen. FC Twente is een mooie club, met goede supporters en een prachtig stadion. Ik wil weer laten zien wie ik ben als voetballer en ik wil mijn carrière weer een boost geven", aldus Brenet op de clubwebsite.

Jan Streuer is ook tevreden met het binnenhalen van de ervaren verdediger. “Na het vertrek van Jayden Oosterwolde naar Parma, wilden we onze selectie versterken met een extra vleugelverdediger. Joshua is ervaren en kan op beide backposities spelen. Hij is een goede versterking voor onze selectie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties