FC Twente Nieuws

Bryan na winterstop weer terug

Bryan na winterstop weer terug

Met 24 treffers was Bryan Ruiz de revelatie van het eredivisie-seizoen 2009-2010, en ook nu (December 2010) staat de teller van Bryan Ruiz al weer op 7 doelpunten.

De aanvaller van FC Twente - bijnaam 'De Wezel' - moet sinds vorige week toekijken met een blessure. Han Kock zocht de Costaricaan op tijdens FC Twente - De Graafschap.

Bryan Ruiz na de Winterstop terug

Na onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat Bryan Ruiz een scheur heeft in de buitenmeniscus van zijn linkerknie. Hij werd zoals we hebben kunnen zien met succes geopereerd. Dit maakte clubarts Gekie Meins al eerder bekend. Volgens de clubarts van FC Twente zijn er geen complicaties en verdere problemen opgelopen tijdens de operatie in het ziekenhuis van Almelo, op de schade aan de buitenmeniscus na dan. De eerste prognose is dat de Costaricaan op 23 januari tegen FC Groningen zijn rentree weer kan maken bij de Tukkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties