FC Twente Nieuws

Cultheld Polak en ADO Den Haag Vrouwen scheiden na vier jaar wegen

Cultheld Polak en ADO Den Haag Vrouwen scheiden na vier jaar wegen

Er gaat een einde komen aan het trainerschap van Sjaak Polak bij ADO Den Haag Vrouwen. In goed overleg hebben de oud-speler van FC Twente en de club besloten dat het goed is om verder te gaan kijken. Polak maakt dit seizoen nog af en vertrekt dan bij de club uit zijn geboortestad.

"Na vier jaar is het goed dat beide partijen verder gaan kijken", zegt Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwen op de officiële website. "Daarnaast vinden we het belangrijk dat Sjaak via de voordeur vertrekt en dat de goede samenwerking van de afgelopen jaren in stijl wordt afgesloten. Sjaak heeft in zijn tijd bij ADO Den Haag Vrouwen heel veel zaken rondom het eerste elftal geprofessionaliseerd en mooie resultaten weten te behalen. Daarvoor willen we hem bedanken."

"Ik wil de club, fans, speelsters en in het bijzonder mijn stafleden bedanken voor de samenwerking de afgelopen jaren", vertelt Polak, die er nog een mooi laatste seizoen van wil maken. "Wij gaan er met zijn allen alles aan doen, wat binnen onze mogelijkheden ligt, om het huidige seizoen zo succesvol mogelijk af te sluiten", besluit de oud-voetballer die van 2001 tot 2004 bij FC Twente speelde.

Afgelopen april kwam het nieuws naar buiten dat er bij Polak blaaskanker was geconstateerd. Gelukkig werd onlangs bekend dat de kanker in ieder geval voor nu verdwenen. Polak won in 2001 de KNVB Beker met FC Twente en is nu al een paar jaar trainer van ADO Den Haag Vrouwen. Daar gaat het na een stroeve start prima. Momenteel staan de Hagenezen vierde, drie punten achter Fortuna Sittard, de aankomende tegenstander van FC Twente Vrouwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties