FC Twente Nieuws

Duel met SC Cambuur zorgt voor weerzien met oud-spelers en oud-directeur

Duel met SC Cambuur zorgt voor weerzien met oud-spelers en oud-directeur

Om 18:45 trappen SC Cambuur en FC Twente de Nederlandse voetbalzaterdag af. Dit duel zal voor een aantal mensen een weerzien betekenen met hun oude club. Zowel op als buiten het veld zijn er personen die hun oude club tegenkomen.

Te beginnen me Tom Boere. De nieuweling kwam afgelopen zomer over van SV Meppen. Boere speelde tussen 2017 en 2019 voor de Tukkers. De spits speelde in Enschede in de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie en zorgde in totaal voor 21 goals.

Onder de lat van de ploeg van Henk de Jong staat Sonny Stevens. Al ruim twee jaar is Stevens de vaste doelman van De Jong. Ook de sluitpost keepte in eerder stadium in Enschede. Tussen 2013 en 2017 stond hij onder contract bij FC Twente. Echt veel keepen deed hij in verband met blessures echter niet.

Op de tribunes zal financieel directeur Gerard van den Belt wellicht te spotten zijn. Van den Belt kwam in de winter van 2015 van SC Cambuur naar FC Twente. Na een jaar in Twentse dienst keerde de directeur echter weer terug naar Friesland.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties