FC Twente Nieuws

FC Twente bedankt Cukaricki met prachtig cadeau

FC Twente bedankt Cukaricki met prachtig cadeau

FC Twente ging in de derde voorronde van de Conference League over twee wedstrijden met 7-2 langs het Servische FK Cukaricki. De club bedankte FC Twente vrijdag en was onder de indruk van de club en haar supporters. FC Twente heeft op haar beurt Cukaricki bedankt met een prachtig cadeau.

De Enschedese club heeft Cukaricki een FC Twente-shirt cadeau gedaan, zo schrijft ondernemer Frank Krake op Twitter. "Met De Hand Van Maradona mochten we het geschenk van FC Twente aan het bestuur van FK Cukaricki verzorgen. Daarvoor lijstten we niet alleen het shirt in, maar graveerden we ook de wedstrijddetails en beide clublogo’s in onze Showcaselijst", aldus Krake. Bekijk het shirt onderaan het bericht.

Een prachtig cadeau van de Tukkers aan de Serviërs. De clubs zijn elkaar zeer dankbaar voor de gastvrijheid en alles rondom en tijdens de mooie wedstrijden. FC Twente is echter de club die doorgaat naar de volgende ronde, waar het Fiorentina zal ontmoeten. Tot nu toe reizen er tweeduizend Tukkers richting Toscane, om donderdag in Florence de wedstrijd te bezoeken. Vrijdag waren er nog driehonderd tickets over en de verwachting is dat het uitverkocht zal worden. Dus als je er nog bij wil zijn, bestel dan snel tickets via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties