FC Twente Nieuws

FC Twente oefent tegen Duitse opponent in Hengelo

FC Twente oefent tegen Duitse opponent in Hengelo

Ondanks de vele coronagevallen onder voetbalclubs zal FC Twente vanmiddag om 13:30 een oefenwedstrijd spelen tegen Eintracht Braunschweig. Het oefenduel zal gespeeld worden op het trainingscomplex in Hengelo. Braunschweig speelt zijn wedstrijden in de 3. Liga, het derde niveau van Duitsland.

Eigenlijk stond er een trainingskamp in Spanje op het programma deze winter voor FC Twente, maar in november werd daar al een streep door gezet. Veel eredivisie teams zoals Ajax, PSV, Heerenveen en NEC zijn wel afgereisd naar de zon. Echter zijn zij allemaal vroegtijdig teruggekeerd van hun uitstapje naar de zon.

Volgende week zaterdag staat de eerste eredivisiewedstrijd op het programma voor de ploeg van Ron Jans. Dan nemen zij het op tegen SC Heerenveen in eigen huis.

Vanmiddag zal er geoefend worden tegen een Duitse opponent. Eintracht Braunschweig komt uit in de 3. Liga. Zij staan momenteel op een tweede plek. Mochten zij deze positie vasthouden zullen zij promoveren naar de 2. Liga. Braunschweig is gelegen in het westen van Duitsland en dus is de afstand goed te doen: minder dan drie uur rijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties