FC Twente Nieuws

FC Twente zit Heracles dwars: "Dan verspeel je je eerste recht"

FC Twente zit Heracles dwars: "Dan verspeel je je eerste recht"

FC Twente verblijft tot en met vrijdag in het Spaanse Benahaves ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Tussentijds zal de ploeg twee oefenwedstrijden spelen. Dinsdag tegen het Duitse Fortuna Düsseldorf en donderdag tegen het Belgische Excelsior Moeskroen. Het spelershotel waar FC Twente verblijft blijkt populair want ook rivaal Heracles wilde de locatie deze winter afhuren.

Het spelershotel van Benahavis was jaren de uitvalsbasis van Heracles Almelo en de voorkeur was om er ook dit jaar af te reizen. Totdat FC Twente roet in het eten gooide waardoor Heracles nu verblijft in Cadiz.

"Vorig seizoen is Heracles niet naar Spanje gegaan, dan verspeel je je eerste recht op een hotel", zo laat Tim van Ammelrooy weten aan Wagenaar van de TC Tubantia. Hij heeft met zijn onderneming deze week maar liefst 130 Nederlandse clubs in Spanje ondergebracht. "Als Cadiz bevalt, kan Heracles meteen een optie nemen voor volgend jaar." Dit geldt nu dus ook voor FC Twente voor het seizoen 2020-2021.

Oefenwedstrijden FC Twente

De wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf wordt gespeeld in het Estadio Jose Burgos Quintana dat ligt op zo'n 45 kilometer van Benahavis. Het oefenduel met Moeskroen wordt gespeeld in Estadio Municipal de La Línea de la Concepción in Gibraltar dat ligt op zo'n 65 kilometer van Benahavis. Beide duels beginnen om 16.00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties