FC Twente Nieuws

Fer keert terug in Rotterdam: "Daar ben ik groot geworden"

Fer keert terug in Rotterdam: "Daar ben ik groot geworden"

Leroy Fer keert per direct terug bij Feyenoord, zo meldt de club op haar website. De voormalig FC Twente-middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, met de optie voor nog een jaar. Fer trainde sinds het begin van juli al mee met de selectie van Feyenoord, waar hij tussen 1999 en 2011 actief was.

"Feyenoord is de club waar ik groot ben geworden", vertelt hij op de clubsite. "Ik ben de club altijd blijven volgen en bij mijn terugkeer voelde ik ook weer meteen: mijn hart ligt hier. Ik ben heel erg blij om weer terug te zijn. Ik voel me sterker en fitter worden en ga alles op alles zetten om zo snel mogelijk weer terug op mijn oude niveau te zijn, om zo met Feyenoord, de spelers en de technische staf een mooi seizoen tegemoet te gaan", aldus Fer.

[google][app]

In de zomer van 2011 maakte Fer voor circa 5,5 miljoen euro de overstap naar FC Twente, alvorens hij twee seizoenen later de uitdaging aanging bij Norwich City. De middenvelder kwam in Enschede tot 77 wedstrijden in het eerste elftal. Hierin was hij goed voor 21 doelpunten en elf assists.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties