FC Twente Nieuws

Hake uiterst teleurgesteld: "Gewoon slecht."

Hake uiterst teleurgesteld: "Gewoon slecht."

Vanavond leek het elftal van René Hake lange tijd op weg naar de overwinning, echter sleepten de Superboeren, die al enige tijd met tien man speelden, vlak voor het einde een gelijkspel uit het vuur. De Tukkers kunnen dit teleurstellende gelijkspel geheel aan zichzelf wijten.

"Je hebt momenten dat je de 2-0 of 3-0 kunt maken en dat doen we niet. Daarnaast denk ik dat wij vanuit de organisatie gewoon niet goed speelden." aldus René Hake na afloop tegenover Fox Sports. "We lieten De Graafschap te makkelijk voetballen en te makkelijk de bal naar voren spelen, en dan weet je dat het met dat opportunisme een keer fout kan gaan."

[google] De Graafschap kwam halverwege de tweede helft met tien man te staan, echter resulteerde dit niet in beter spel. "Wij speelden te geforceerd. We moesten gedwongen al wat wisselingen doen, dat komt al niet ten goede aan het elftal. Maar goed, dat mag natuurlijk geen excuus zijn. We moeten er op zo'n moment gewoon voor zorgen dat we de wedstrijd met 0-1 over de streep trekken" vervolgt Hake.

FC Twente kan niet meer degraderen en is uitgesloten voor Europees voetbal. De Tukkers spelen daarom in simpele zin nergens meer voor, en dat heeft vanavond een negatieve weerslag gehad op het elftal. "Je hoopt natuurlijk altijd dat dat anders is, maar zeker met elf tegen tien doen we het gewoon niet goed en dat is gewoon slecht." besluit Hake.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties