FC Twente Nieuws

Juventus bereid om €20 miljoen neer te tellen voor voormalig FC Twente-verdediger

Juventus bereid om €20 miljoen neer te tellen voor voormalig FC Twente-verdediger

Joachim Andersen doet het naar behoren bij zijn Italiaanse werkgever UC Sampdoria. Meerdere clubs uit binnen- en buitenland hengelen naar zijn diensten, en dat zijn niet de minsten. De naam van de 22-jarige verdediger wordt gelinkt aan Juventus, Inter Milaan en Tottenham Hotspur.

Volgens UA-Football is Juventus bereid om €20 miljoen op tafel te leggen. Inter en Tottenham houden de verrichtingen van Andersen al wekenlang in de gaten, meldt Calciomercato. Sampdoria zou €25 miljoen voor zijn werknemer verlangen.

[google]

Andersen maakte in 2017 de overstap van FC Twente naar UC Sampdoria voor €1,4 miljoen. In Italië tekende hij een contract tot aan de zomer van 2021. De Italianen kunnen dus de hoofdprijs vragen. In 2013 pikten de Tukkers hem op bij Midtjylland om hem te laten rijpen bij Jong FC Twente. Het seizoen dat daarop volgde, sloot hij aan bij de eerste selectie.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties